Atatürk İlkokulu

Vizyon: Milli kültürle bezenmiş ,başarıda sınır tanımayan,çizgi üstü model bir okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimize cağdaş bir eğitim sunmak Türk toplumunun değerlerini ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Severek gelinilen örnek bir okul olmak için varız. İnsana insani değerlerde hizmet için varız.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 09:00 BAŞLAMA 12:15 ÖĞLE YEMEĞE DAĞILMA 13:00 ÖĞLEDEN SONRA DERSE BAŞLAMA 14:30 BİTİŞ
Isınma: Kaloriferli
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI BULUNMAKTADIR.

Telefon - 04427112002

Belgegeçer - (442) 711 2002

WEB - https://horasanataturkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Recep Tayyip Erdoğan Mah. Şehit Bahattin Uslu Cad. No 53 Horasan /Erzurum

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.

Ulaşım Erzurum şehir merkezine yaklaşık bir saat uzaklıkta bulunan okulumuza il merkezinden yarım saatte kalkan belediye otobüsleriyle ulaşılabilir. Bununla beraber günde bir sefer yapan tren hatlarıyla da ilçemize ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde bulunmakta.